IFJÚSÁGI TÁBOR 

Elhelyezkedés, környezet

Győrhöz közel, de a világ végén : )

Vének a Duna és a Mosoni-Duna torkolatához közel, a Szigetköz keleti csücskében helyezkedik el, Győrtől csak 16 km-re, de a természet ölelésében.

Az épület

Zárható épület hangulatos belső udvarral

Ifjúsági Táborunk ideális szállás osztálykirándulásoknak, baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek, mindazoknak, akik igazán együtt szeretnének lenni az itt töltött idő alatt!  
Az 5 db 8 ágyas és 2 db 2 ágyas szobában (emeletes ágyakon) 44 fő kényelmesen megszállhat.

Főépületünk szezonálisan üzemel április 15-október 15 között, fűtéssel nem rendelkezik,temperálás kérésre egyes szobák esetében (extra díjért 1000 Ft/szoba/éj) megoldható. 

Az épület belső udvarában találhatóak a lány/fiú mosdók, wc-k, teakonyha (részleteket ezzel kapcsolatban lásd itt...), egy felülről fedett, oldalról nyitott étkező. 

(a kép csak illusztráció, azóta tetőcsere történt...)

Szobák

8 ágyas szobák

Az 5 db 8 ágyas szobában (emeletes ágyakon) 40 fő kényelmesen megszállhat. A zuhanyzók és wc-k a belső udvarban találhatóak. A szobák szúnyoghálóval ellátottak. Ágynemű nélkül és ágyneművel is megrendelhető - árak itt...

2 ágyas szobák

2 ágyas "Tanári" szobáink biztosítják a kísérők számára a nyugodt pihenés lehetőségét. A belső udvarban, közvetlenül a 8 ágyas szobák mellett találhatóak. A 2 db Tanári szoba közös előtérből nyílik, mindegyikük 1 db emeletes ággyal ellátott. A zuhanyzók és wc-k a belső udvarban találhatóak.

Szolgáltatások

Táborunk egyik legnagyobb értéke, legvonzóbb szolgáltatása a szállóvendégek részére ingyenesen használható, mindössze 50 méterre található Öko-Fürdőtó. Kis víz a kisebbeknek, mély víz az úszni tudóknak. Figyelem - nem uszodaként működik, így csak a csoporttagok/vezető felelősségére vehető igénybe - a tó nyitva tartási idején belül (azontúl előzetes egyeztetés alapján). 

Előzetes kérésre étketést tudunk biztosítani. Árakat lásd itt...

A tábor területén rendelkezésre áll egy teakonyha (hűtőszekrény, mosogató, edények, evőeszközök, tányérok), ami előzetes egyeztetés alapján bérelhető. 

Bográcsozáshoz eszközöket tudunk biztosítani - előzetes jelzés alapján. Figyelem! A közvetlen közelben található kiserdő miatt tűzgyújtás a tábor területén tilos, így a főzés kizárólag gázégős megoldással lehetséges. Köszönjük a megértést!

További sportolási, kikapcsolódási lehetőségek: a tábor területén ping-pong asztal, néhány lépésre  röplabdapálya, füves kispályás/kiskapus focipálya, és ettől az évtől kezdve mini fittness-park : )

A kisebbeket a közeli játszótér várja, a túrázókat végtelen lehetőségek a folyók ártereiben!

A táborozók részére díjmentesen rendelkezésre áll 12 "oldtimer" kerékpár. 

Általunk szervezett foglalkozások táboron belül (kizárólag előzetes egyeztetés alapján). Kérje csoportra szabott ajánlatunkat!

  • Legnépszerűbb! Langallósütés a diákokkal. A foglalkozás-vezető irányításával a gyerekek begyúrják és kinyújtják a tésztát, előkészítik a feltéteket, részt vehetnek a kemencében való sütésben. Mindenki saját ízlése szerint készítheti el a langallóját/pizzáját.

  • Póló-batikolás (ez esetben kérjük, hogy a részvevők fehér pólót hozzanak magukkal).

  • Nemezelés (tartó készítése, amihez gyapjút biztosítunk).

  • Növényszövés keretre

Foglalás, lemondás, egyéb tudnivalók

Foglalás menete 

Minden esetben megrendelőt kérünk, melyet írásban visszaigazolunk. A szállás biztosítása az előlegnek a visszaigazolásban leírt feltételek szerinti teljesítése esetén történik meg.

Előleg mértéke osztálykirándulásoknál (1 vagy 2 éj) : a szállásdíj 50%-A 8 napon belül (szezon vége felé 3 napon belül).

Előleg mértéke táborozóknál (2-nél több éj): a szállásdíj 20%-a 8 napon belül, 30 %-a a tábort megelőső 60.napig.

Ha a Főépületben a szállás maximális kapacitásának 70%-át lefoglalja, akkor garantáljuk, hogy a a Főépületben  a fennmaradó részt az Ön megkérdezése nélkül másnak nem adjuk.

 

Lemondási feltételek:

A foglalástól 7 nappal az érkezés előttig a szállás lemondása esetén levonásra kerül a szállásdíj  50%-a,  míg 7 napon belüli lemondásoknál és meg nem jelenés esetén a szállásdíj 100 %-a fizetendő. 

Érkezés (előtt)

Érkezés előtt pár nappal kapcsolatba lépünk a csoportvezetővel, pontosítva minden részletet. Ha ez mégsem történne meg, kérjük hívjon bennünket: 30-881-2105

Érkezés: 14 órától lehetséges, ennél korábbi érkezés igényét kérjük szépen előre jelezni.

Érkezés a táborhoz autóval: Vének előtti utolsó mezőnél az ARANYKERT SZABADIDŐPARK táblánál jobbra, majd a mezőn és a kiserdőn keresztül érkezhetnek el közvetlenül a táborhoz.

Érkezés a táborhoz menetrendszerinti autóbusszal: A faluban található buszmegállónál leszállva induljanak el a Templom/Faluház irányába, majd a Faluház melletti kiskapun, az ARANYKERT SZABADIDŐPARK táblánál forduljanak be a kapun, és a murvás úton hátrasétálva érik el a tábort.

Amennyiben 20 főnél nagyobb csoport menetrendszerinti autóbusszal érkezik, így (a Volán kérésére) kérjük a csoportvezetőt, hogy előzőleg lépjenek kapcsolatba a Volánnal.

Érkezés a táborhoz különjáratú autóbusszal Kérjük szépen a busz rendszámát előre e-mailben megküldeni szíveskedjenek, így el tudjuk intézni a jármű számára a faluba történő behajtás lehetségét.

A busz a Templom melletti/utáni kijelölt parkolóig tud hajtani, ott leszállva leszállva induljanak el a Templom/Faluház irányába, majd a Faluház melletti kiskapun, az ARANYKERT SZABADIDŐPARK táblánál forduljanak be a kapun, és a murvás úton hátrasétálva érik el a tábort.

Érkezés a táborhoz kerekpárral: a Faluház (közvetlenül a Templom mellett) kapuján áthaladva,  a murvás úton hátragurulvaérik el a tábort.

Távozás: A távozás napján kérjük a tábort 10 óráig visszaadni szíveskedjenek. A tó területen (előzetes egyeztetés alapján) lehetséges maradni különdíj ellenében.

Programajánló

Akik szeretnének "kimozdulni" tőlünk, ajánljuk a következőket:

GyereGyőrbe: Városnézések, idegenvezetés 

Állatkert Győr: kisebbeknek, csoportoknak

Mobilis Győr:  interaktív kiállítás minden korosztálynak

Pannonhalmi Főapátság

Győr Káptalandomb

Élményfürdők, termálfürdők sokasága a környéken:  Győr Quelle Fürdő, Pápa Várkert Fürdő, Lipótfürdő

Audi-gyárlátogatás

Trambulin Park

Szabadulós Pince: Győr legnagyobb szabadulós "játéktere"

Állatbarát szálláshely

Előzetes egyeztetés alapján kisállathetősége hozható, sétáltatásra, futtatásra végtelen lehetőségek!

Díja: napoktól függetlenül 3000 Ft/kisállat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kennellel nem rendelkezünk, kerítésünk nem hermetikus, így mindenképpen a gazdák felelőssége a folyamatos figyelem a kedvencekre!

Zenés rendezvények 

Környezetünk, a falu lakosságának nyugalma érdekében zenés rendezvények csak külön egyeztetés alapján jöhetnek létre, kérjük ezek tervét korrekten jelezni szíveskedjenek a foglalást megelőzően (születésnap...stb...). Legénybúcsúkat alapból nem fogadunk.

A zene hangerejére vonatkozóan szabályaink vannak, ezek betartása kötelező - be nem tartása a rendezvény felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük az együttműködést!

Elérhetőségeink

                          tabor@aranykerttabor.hu                                                                                    Kiss Tamás 30-500-6096

 Kérje ajánlatunkat!

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08