Kedves Vendégeink!

Felhívjuk a csoportok vezetőinek figyelmét, hogy az Általános Szerződési Feltételeink (lásd www.aranykerttabor.hu) alapján a Csoportvezetők teljes felelősséggel tartoznak a Csoporttagok cselekedetei után a lentiek tekintetében.

 

 

                                                                               HÁZIREND – ARANYKERT IFJÚSÁGI TÁBOR

 

 • Kérjük, hogy a szobákat, közös helyiségeket átvételkor ellenőrizzék, az esetleges észrevételekről a Szállásadó képviselőjét tájékoztassák!
   

 • Az átadott kulcsokkal kérjük, hogy minden alkalommal zárják a kaput és az ajtókat azok elhagyása esetén. Az épületben és környékén (beleértve az autókat is) hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 

 • Dohányozni, csak a kijelölt helyeken szabad. Nyílt tüzet gyújtani az erdő közelsége miatt a helyi rendeletek alapján egész évben tilos

 

 • Kérjük, hogy minden tárgy, eszköz használata esetén figyeljenek az állagmegóvásra, az értékmegőrzésre – felelős használat hiánya (különösen kerékpároknál, sporteszközöknél) vagy elvesztés esetén Vendégnek kártérítési kötelezettsége áll fenn.

 

 • A kerékpárokat igénylő csoportok tagjai a kerékpárokat csak kirándulásra használhatják, egyéb célokra nem.

 

 • Kérjük, hogy a hulladékokat válogatva, szelektálva rakják a megfelelő gyűjtőkbe!

 

 • Kérjük, hogy a sportpályák használata esetén a kerítésen átpattanó labdákért az ottani tábla útmutatása szerint menjenek át!

 

 • A Fürdőtavat az Ifjúsági Tábor vendégei annak nyitva tartási idejében korlátlanul, azon kívül a Szállásadó képviselőjével egyeztetett időpontokban használhatják.

 

 • A Fürdőtóhoz készülő csoportokat kérjük, hogy először egy egyeztetett időpontban együtt érkezzenek oda, hogy az ottani tájékoztatót meghallgathassák. Kiemelten fontos, hogy gyerek / diák-csoportok 18 éven aluli tagjai a Fürdőtóban csak felelősségviselő felnőtt jelenléte és folyamatos figyelme mellett fürödhetnek (ez vonatkozik a nyitva tartáson kívüli és a nyitva tartás szerinti fürdésekre is)
   

 • A Fürdőtóban (életkortól függetlenül) ittas állapotban fürdeni szigorúan tilos! A Fürdőtó környékén kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a többi vendégre, biztosítva azok nyugodt pihenését, itt-tartózkodását.

 

 • A zene 22.00 óráig csak olyan hangos lehet, hogy az a többi Vendég / a falu lakosságát ne zavarja. 22.00 óra után pedig olyan mértékben kell halkítani, hogy az csak a tábor közvetlen területén legyen hallható. 24 óra után semmilyen hangerővel nem lehet zenét hallgatni.
   

 • A mini fitness-park 8.00-20.00 között használható, a területére üvegtárgyakat vinni tilos.
   

 • A tábor elhagyása előtt kérjük, hogy a használt ágyneműket összehajtva hagyják az ágyakon, az ágyneműhuzatokat kérjük szépen lehúzva összegyűjteni a belső udvar asztalaira.
   

 • Az étkezésekre nem előfizető, de a konyhát használó csoportokat kérjük, hogy a tisztán, rendezetten megkapott konyhát tisztán, rendezetten adják vissza!

 

 • A szálláshelyre csak előre történő egyeztetés alapján, különdíj ellenében hozhatóak kistestű háziállatok. Mivel kennellel és hermetikusan záró kerítéssel nem rendelkezünk, így az állatokra történő folyamatos figyelem, és azok megfelelő módon és helyen való tartása kiemelten a Vendég feladata. A háziállatok által okozott sérülésekért, károkért a Vendéget kártérítési kötelezettség terheli.
   

 • Csoportvezető köteles a csoporttagok esetleges megbetegedéseit a Szállásadó képviselőjének azonnal jelenteni.
   

 • Csoportvezető köteles az ott-tartózkodás alatt érkező látogatókat, külsős személyeket a Szállásadó képviselőjének bejelenteni.
   

 • Egyes csoportok (pl.felnőtt születésnapok…) érkezése előtt állagmegőrzés céljából kauciót kérhetünk, ami az „itt töltött éjszakák-csoport létszáma-itt tartózkodás célja” alapján kerül megállapításra.

 

 

 

Köszönjük mindenki együttműködését, jó táborozást, szép élményeket kívánunk!

 

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Általános Szerződési Feltételekben olvashatóak szerint:
A Szolgáltató jogosult a szerződést (akár a szállás Vendég általi elfoglalása előtt, akár azonnali hatállyal, a foglalt időszak alatt) felmondani és a további szolgáltatásnyújtást megtagadni (többek között) amennyiben:

8.6. A Házirend Vendég általi súlyos megszegése esetén – annak minősül például:
8.6.1. A Vendég nem rendeltetésszerűen használja a szálláshelyet, az ott található eszközöket, illetve az egyéb szolgáltatásokhoz tartozó eszközöket.
8.6.2. A Vendég által hallgatott zene hangereje a Szolgáltató erre vonatkozó felszólítása után is meghaladja a Szolgáltató által meghatározott szintet.
8.6.3. A Vendég éjszaka használja a Fürdőtavat.
8.6.4. A Vendég a kiemelten tűzveszélyes helyeken, pl. szobában, nádtető közelében dohányzik.

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08