HÁZIREND ARANYKERT MOBILHÁZ-APARTMANOK

 

 • Kérjük, hogy a mobilházakat átvételkor ellenőrizzék, az esetleges észrevételekről a Szállásadó képviselőjét tájékoztassák!
   

 • Az átadott kulcsokkal kérjük, hogy minden alkalommal zárják a mobilházat annak elhagyása esetén. Az épületben és környékén hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 

 • Dohányozni, tüzet gyújtani, bográcsozni szigorúan csak a kijelölt helyeken szabad figyelembe véve az esetleges időszakos, hatósági tiltásokat is! A Vendég köteles a vonatkozó rendeletekkel tisztában lenni, azokat betartani.

 

 • Kérjük, hogy minden tárgy, eszköz használata esetén figyeljenek az állagmegóvásra, az értékmegőrzésre – felelős használat hiánya (különösen kerékpároknál, sporteszközöknél) vagy elvesztés esetén Vendégnek kártérítési kötelezettsége áll fenn.

 

 • Kérjük, hogy a sportpályák használata esetén a kerítésen átpattanó labdákért az ottani tábla útmutatása szerint menjenek át!

 

 • A Fürdőtavat 9.00-19.00 között korlátlanul, azon kívül a Szállásadó képviselőjével egyeztetett időpontokban használhatják. Az éjszakai fürdés a Fürdőtóban szigorúan tilos! A Fürdőtóban történő fürdés kizárólag saját felelősségre történhet.

 

 • A zenehallgatás hangereje 22.00 óráig csak olyan hangos lehet, hogy az a többi Vendég / a falu lakosságát ne zavarja. 22.00 óra után pedig olyan mértékben kell halkítani, hogy az csak a mobilház közvetlen környékén legyen hallható. 24 óra után semmilyen hangerővel nem lehet kültéren zenét hallgatni.
   

 • A külső területen fekvő mini fitness-park 8.00-20.00 között használható, a területére üvegtárgyakat vinni tilos.

 


 

 • A szálláshelyre csak előre történő egyeztetés alapján, különdíj ellenében hozhatóak kistestű háziállatok. Mivel kennellel és hermetikusan záró kerítéssel nem rendelkezünk, így az állatokra történő folyamatos figyelem, és azok megfelelő módon és helyen való tartása kiemelten a Vendég feladata. A háziállatok által okozott sérülésekért, károkért a Vendéget kártérítési kötelezettség terheli.
   

 

 • Vendég köteles az ott-tartózkodás alatt érkező, az eredeti érkezéskor nem jelentett személyeket (legkésőbb azok érkezésekor) Szállásadó képviselőjének jelenteni.

 

 

 

Köszönjük mindenki együttműködését, nyugodt pihenést, szép élményeket kívánunk!

 

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Általános Szerződési Feltételekben olvashatóak szerint:
A Szolgáltató jogosult a szerződést (akár a szállás Vendég általi elfoglalása előtt, akár azonnali hatállyal, a foglalt időszak alatt) felmondani és a további szolgáltatásnyújtást megtagadni (többek között) amennyiben:

8.6.    A Házirend Vendég általi súlyos megszegése esetén – annak minősül például:
8.6.1. A Vendég nem rendeltetésszerűen használja a szálláshelyet, az ott található eszközöket, illetve az egyéb szolgáltatásokhoz tartozó eszközöket.
8.6.2. A Vendég által hallgatott zene hangereje a Szolgáltató erre vonatkozó felszólítása után is meghaladja a Szolgáltató által meghatározott szintet.
8.6.3. A Vendég éjszaka használja a Fürdőtavat.
8.6.4. A Vendég a kiemelten tűzveszélyes helyeken, pl. a mobilházban dohányzik.

Előbbi esetek a Szerződés súlyos megszegésének minősülnek, így Szállásadó jogosult a Szerződés felmondása mellett az előre kifizetett szállásdíj megtartására is.

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08