Gyönyörű természeti környezetben tudunk partnerek lenni az élet egyik legfontosabb eseményének, az esküvőnek a rendezésében.

Helyszínek díszítése egyeztetett stílusban. A rendelkezésre álló gyönyörű természeti környezethez különösen illik a vintage és a natural hangulat és design.

Kérésre levesszük az ifjú pár válláról a szervezés terhét, hogy csak egymásra és az esküvőre koncentrálhassanak: egyeztetés az egyházi és a polgári szertartás lebonyolításáról, esküvői menük egyeztetése, helyszínek díszítésének szervezése, meghívók nyomtatása… stb.

Esküvői menük javaslatok és egyedi igények alapján. Az esküvői menük mellé kemencében sült finomságokkal is szolgálhatunk. A hagyományos asztali felszolgálás mellett lehetőség van a kötetlenebb, kerti parti jellegű büfés kiszolgálásra is.

100 méteren belül biztosítani tudjuk a polgári és/vagy az egyházi szertartás, a vacsora és az after/morzsa party helyszínét, valamint a szállást is.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT !

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08