Születésnap ?

Csapatépítés?

Sportegyesületi évzáró?

Ballagási ebéd?

Házassági évfordulós vacsora?

Bográcsozás,

               grillezés?

Kemencében sült langalló?

Zártkörűség biztosítása?

Szabadidőparkunk minderre ideális lehetőség!

Kérje ajánlatunkat!

Zenés rendezvények 

Környezetünk, a falu lakosságának nyugalma érdekében zenés rendezvények csak külön egyeztetés alapján jöhetnek létre, kérjük ezek tervét korrekten jelezni szíveskedjenek a foglalást megelőzően (születésnap..stb). Legénybúcsúkat alapból nem fogadunk.

A zene hangerejére vonatkozóan szabályaink vannak, ezek betartása kötelező - be nem tartása a rendezvény felfüggesztését vonhatja maga utan.

Foglalás, lemondás, egyéb tudnivalók

Foglalás menete 

Rendezvény igénye esetén is minden esetben megrendelőt kérünk, melyet írásban visszaigazolunk. A rendezvény időpontjának es tárgyi feltételeinek biztosítása az előlegnek a visszaigazolásban leírt feltételek szerinti teljesítése esetén történik meg.

Előleg mértéke a várhato összköltseg 50 %-a

Lemondási feltételek:

A megrendeléstől 7 nappal az esemény előttig lemondás esetén fizetendö az összköltseg 50%-a,  míg 7 napon belüli lemondásoknál és meg nem jelenés esetén az összköltseg kerül számlázásra.

Érkezés (előtt)

Érkezés autóval: Vének előtti utolsó mezőnél az ARANYKERT SZABADIDŐPARK táblánál jobbra, majd a mezőn és a kiserdőn keresztül érkezhetnek el közvetlenül hozzank.

Kérjük a csoportvezetöket, rendezvényszervezőket, hogy a csoporttagok részére ezt jelezzék, mert a GPS a gazdasági bejárathoz visz.

Akik szeretnének gyalogolni az utolsó métereken azoknak javasoljuk, hogy a Templom előtti/melletti parkolókban hagyják az autót, es a Faluház kapuján átsétálva jutnak el a Szabadidőparkhoz.

Érkezés kerekpárral: A Faluház (Petőfi S. u. 3, a Templom mellett) kapuján átgurulva jutnak el a Szabadidőparkhoz.

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08