APARTMANOK / MOBILHÁZAK

Elhelyezkedés, környezet

Győrhöz közel, de a világ végén : )

Vének a Duna és a Mosoni-Duna torkolatához közel, a Szigetköz keleti csücskében helyezkedik el, Győrtől csak 16 km-re, de a természet ölelésében.

Apartmanok

Mobilházak teljes kényelemmel

Győr közelében, de végtelen nyugalomban várják a pihenni vágyókat, átutazókat apartmanjaink (mobilházaink) teljesen felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, ágyneművel, teljes kényelemmel.

A 2db max. 4-4 fő elszállásolására szolgáló mobilházak közvetlenül a csodálatos, fürdésre is kiválóan alkalmas Öko-tó partján állnak. A tó egyes napokon napközben a nagyközönség számára is nyitva van, de este biztosítjuk szállóvendégeink részére a nyugodt pihenés lehetőségét.

A mobilházakban tágas belső tér várja a vendégeket - a nappali és a háló egy közös légtér 1db kihúzható, széles kanapéval, és 2db 1személyes ággyal. A konyha teljesen felszerelt  - hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, mosogatóval, vízforralóval, edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel. A teljes kényelmet még egy belső, zuhanyzóval, wc-vel ellátott fürdőszoba és egy külső (nyáron  napozóágyakkal ellátott) terasz egészíti ki.

Szállás-szolgáltatásunk egyik legnagyobb értéke, legvonzóbb lehetősége a szállóvendégek részére ingyenesen használható, mindössze pár lépésre található Öko-Fürdőtó. Kis víz a kisebbeknek, mély víz az úszni tudóknak. Figyelem - nem uszodaként működik, így csak a vendégek saját/gyerekek estében szülők felelősségére vehető igénybe 9.00-19.00 között. 

Foglalás, lemondás, egyéb tudnivalók

Foglalás menete 

Minden esetben megrendelőt kérünk, melyet írásban visszaigazolunk. A szállás biztosítása a foglalónak a visszaigazolásban leírt feltételek szerinti teljesítése esetén történik meg.

A foglaló mértéke: a szállásdíj 50%-a 4 napon belül.

Lemondási feltételek:

A foglalástól 10 nappal az érkezés előttig a szállás lemondása esetén a kötbér a szállásdíj  50%-a (vagyis az elutalt foglaló elveszik) ,  míg 10 napon belüli lemondásoknál és meg nem jelenés esetén a szállásdíj 100 %-a  illeti meg a szállásadót.

FIGYELEM! Csomagajánlat esetén speciális foglaló/lemondási feltételek lehetnek, amiket az adott ajánlatban megírunk.

Érkezés (előtt) 

Érkezés előtt pár nappal kapcsolatba lépünk a leendő vendégeinkkel, pontosítva minden részletet. Ha ez mégsem történne meg, kérjük hívjon bennünket

Érkezés: 14 órától lehetséges, ennél korábbi érkezés igényét kérjük szépen előre jelezni.

Érkezés kerékpárral: a Faluház (Petőfi S. u. 3, közvetlenül a Templom mellett) kapuján áthaladva,  a murvás úton  jutnak el hozzánk.

Távozás: A távozás napján kérjük a szállást 10 óráig visszaadni szíveskedjenek.

Programajánló

Akik szeretnének "kimozdulni" tőlünk, ajánljuk a következőket:

GyereGyőrbe: Városnézések, idegenvezetés

Állatkert Győr: kisebbeknek, csoportoknak

Mobilis Győr:  interaktív kiállítás minden korosztálynak

Pannonhalmi Főapátság

Győr Káptalandomb

Élményfürdők, termálfürdők sokasága a környéken:  Győr Quelle Fürdő, Pápa Várkert Fürdő, Lipótfürdő

Audi-gyárlátogatás

Trambulin Park

Szabadulós Pince

Állatbarát szálláshely

Előzetes egyeztetés alapján kisállat hozható, sétáltatásra, futtatásra végtelen lehetőségek!

Díja: napoktól függetlenül 3000 Ft/kisállat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kennellel nem rendelkezünk, kerítésünk nem hermetikus, így mindenképpen a gazdák felelőssége a folyamatos figyelem a kedvencekre.

Zenés rendezvények 

Környezetünk, a falu lakkosságának nyugalma érdekében zenés rendezvények csak külön egyeztetés alapján jöhetnek létre, kérjük ezek tervét korrekten jelezni szíveskedjenek a foglalást megelőzően (születésnap, legénybúcsú...stb...).

A zene hangerejére vonatkozóan szabályaink vannak, ezek betartása kötelező - be nem tartása a rendezvény felfüggesztését vonhatja maga utan.

Elérhetőségeink

                   tabor@aranykerttabor.hu                     

 

                                                     

 Kérje ajánlatunkat!

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                        

 

Üzemeltető Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08