APARTMANOK / MOBILHÁZAK

Elhelyezkedés, környezet

Győrhöz közel, de a világ végén : )

Vének a Duna és a Mosoni-Duna torkolatához közel, a Szigetköz keleti csücskében helyezkedik el, Győrtől csak 16 km-re, de a természet ölelésében.

Szabadidőparkunk egy Öko-Fürdőtavat, annak partján 2 mobilházat, egy büfét, illetve külön egységként egy Ifjúsági tábort foglal magában.

Apartmanok

Mobilházak teljes kényelemmel

Győr közelében, de végtelen nyugalomban várják a pihenni vágyókat, átutazókat apartmanjaink (mobilházaink) teljesen felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, ágyneművel, teljes kényelemmel.

A 2db max. 4-4 fő elszállásolására szolgáló mobilházak közvetlenül a csodálatos, fürdésre is kiválóan alkalmas Öko-tó partján állnak. A tó egyes napokon napközben a nagyközönség számára is nyitva van, de este biztosítjuk szállóvendégeink részére a nyugodt pihenés lehetőségét.

A mobilházakban tágas belső tér várja a vendégeket - a nappali és a háló egy közös légtér 1db kihúzható, széles kanapéval, és 2db 1személyes ággyal. A konyha teljesen felszerelt  - hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, mosogatóval, vízforralóval, edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel. A teljes kényelmet még egy belső, zuhanyzóval, wc-vel ellátott fürdőszoba és egy külső (nyáron  napozóágyakkal ellátott) terasz egészíti ki.

Szolgáltatások

Szállás-szolgáltatásunk egyik legnagyobb értéke, legvonzóbb lehetősége a szállóvendégek részére ingyenesen használható, mindössze pár lépésre található Öko-Fürdőtó. Kis víz a kisebbeknek, mély víz az úszni tudóknak. Figyelem - nem uszodaként működik, így csak a vendégek saját/gyerekek estében szülők felelősségére vehető igénybe 9.00-19.00 között. 

Előzetes kérésre étketést tudunk biztosítani. Házi tojásból készült, fokhagymakrémes, szalonna/kolbász alapon készülő tojásrántottánk felejthetetlen : )

ahogy vacsoravendégeink is mindig elégedetten állnak fel az asztaltól.

Árakat lásd itt...

Gázégős bográcsozáshoz eszközöket tudunk biztosítani - előzetes jelzés alapján. 

További sportolási, kikapcsolódási lehetőségek: a közelben röplabdapálya, füves kispályás/kiskapus focipálya, és ettől az évtől kezdve mini fittness-park : )

A kisebbeket játszótér várja, a túrázókat végtelen lehetőségek a folyók ártereiben!

Vendégeink részére díjmentesen rendelkezésre állnak (közepes illetve felnőtt méretű)  kerékpárjaink is. 

és persze : )  wifi is elérhető

Foglalás, lemondás, egyéb tudnivalók

Foglalás menete 

Minden esetben megrendelőt kérünk, melyet írásban visszaigazolunk. A szállás biztosítása a foglalónak a visszaigazolásban leírt feltételek szerinti teljesítése esetén történik meg.

A foglaló mértéke: a szállásdíj 50%-a 4 napon belül.

Lemondási feltételek:

A foglalástól 10 nappal az érkezés előttig a szállás lemondása esetén a kötbér a szállásdíj  50%-a (vagyis az elutalt foglaló elveszik) ,  míg 10 napon belüli lemondásoknál és meg nem jelenés esetén a szállásdíj 100 %-a  illeti meg a szállásadót.

FIGYELEM! Csomagajánlat esetén speciális foglaló/lemondási feltételek lehetnek, amiket az adott ajánlatban megírunk.

Érkezés (előtt) 

Érkezés előtt pár nappal kapcsolatba lépünk a leendő vendégeinkkel, pontosítva minden részletet. Ha ez mégsem történne meg, kérjük hívjon bennünket: 30-881-2105

Érkezés: 14 órától lehetséges, ennél korábbi érkezés igényét kérjük szépen előre jelezni.

Érkezés autóval: A GPS általában a gazdasági bejárathoz visz, így javasoljuk, hogy Vének Faluház (Petőfi S. u. 3) udvarára nyugodtan hajtsanak be az ARANYKERT SZABADIDŐPARK táblánál, majd a murvás úton haladva érkezhetnek el közvetlenül a mobilházakhoz.

Érkezés kerékpárral: a Faluház (Petőfi S. u. 3, közvetlenül a Templom mellett) kapuján áthaladva,  a murvás úton  jutnak el hozzánk.

Távozás: A távozás napján kérjük a szállást 10 óráig visszaadni szíveskedjenek. A tó területén (előzetes egyeztetés alapján) lehetséges maradni különdíj ellenében.

Programajánló

Akik szeretnének "kimozdulni" tőlünk, ajánljuk a következőket:

GyereGyőrbe: Városnézések, idegenvezetés

Állatkert Győr: kisebbeknek, csoportoknak

Mobilis Győr:  interaktív kiállítás minden korosztálynak

Pannonhalmi Főapátság

Győr Káptalandomb

Élményfürdők, termálfürdők sokasága a környéken:  Győr Quelle Fürdő, Pápa Várkert Fürdő, Lipótfürdő

Audi-gyárlátogatás

Trambulin Park

Szabadulós Pince

Állatbarát szálláshely

Előzetes egyeztetés alapján kisállat hozható, sétáltatásra, futtatásra végtelen lehetőségek!

Díja: napoktól függetlenül 3000 Ft/kisállat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kennellel nem rendelkezünk, kerítésünk nem hermetikus, így mindenképpen a gazdák felelőssége a folyamatos figyelem a kedvencekre.

Zenés rendezvények 

Környezetünk, a falu lakkosságának nyugalma érdekében zenés rendezvények csak külön egyeztetés alapján jöhetnek létre, kérjük ezek tervét korrekten jelezni szíveskedjenek a foglalást megelőzően (születésnap, legénybúcsú...stb...).

A zene hangerejére vonatkozóan szabályaink vannak, ezek betartása kötelező - be nem tartása a rendezvény felfüggesztését vonhatja maga utan.

Elérhetőségeink

                   tabor@aranykerttabor.hu                        Galántai Balázs 30-881-2105 

 

                                                     

 Kérje ajánlatunkat!

 
                       tabor@aranykerttabor.hu                            facebook.com/aranykerttabor   

 

Üzemeltető Ifjúsági Tábor: Kultour Bt.          9062 Vének, Petőfi u. 1/B.            cégj.szám: 08-06-009308             adószám: 20769121-2-08

Üzemeltető Apartmanok: Galántai Balázs e.v.      9062 Vének, Petőfi u. 1/C.            nyilv.t.szám: 54346079             adószám: 55637518-1-28  

 

ÁSZF Ifjúsági Tábor           ÁSZF Apartmanok
Házirend Ifjúsági Tábor      Házirend Apartmanok